Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Bayer ZsoltA jó, a rossz és...

Álláspont. Colleen Bell nagykövet asszony arra kérte a magyarokat, segítsenek neki eligazodni az országban és a nép lelkében.

Bayer Zsolt – 2015.03.04. 00:22 

Ennek érdekében adjanak tanácsokat, hová látogasson el, mit nézzen meg, mit egyen és igyon, hogy valódi fogalma legyen a magyarságról.

Akadt is egy kiváló alkalom az ismerkedésre, mégpedig a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja, amelyet minden évben február 25-én tartunk meg. Úgy is mint például a kommunizmus áldozatai, kivéve a kommunizmus tetteseit. A nagykövet asszonyt ebből az alkalomból meg is hívták a Terror Háza Múzeumba már két héttel az emléknap előtt. Személyes tárlatvezetést ajánlottak fel neki Európa egyik legjobb múzeumában, egy olyan alkalomból, amely a 20. századi magyar történelem legsötétebb időszakára emlékezteti a magyarokat.

A nagykövet asszony nem is válaszolt erre a meghívásra.

Ellenben a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján más programot választott. Ellátogatott a Holokauszt Emlékközpontba, ahol „Dr. Haraszti Györggyel, a kuratórium elnökével, Tóth Zoltán programigazgatóval és Kassai Ildikóval megvitatták az aktuális kérdéseket és az együttműködési területeket. A találkozó után Tóth úr körbevezette nagykövetünket a múzeumban”. Az idézőjelek közötti rész a nagykövetség honlapjáról származik.

Azon a napon nem oda kellett volna mennie a nagykövet asszonynak. Ezer és egy okból nem, de ezeket most hagyjuk. A lényeg, hogy nem. De sebaj, a nagykövet asszony még felkereshet sok-sok fontos magyarországi emlékhelyet, és jövőre, a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján ismét szeretettel fogják várni a Terror Házában. Hogy megismerje azt, amiről nem lehet semmi fogalma, mert a világ szerencsésebb fertályán született. Még nem késő, még semmiről nem maradt le, tisztelt nagykövet asszony!
Ugyanez sajnos nem mondható el Richard Fieldről.

Richard Field lekésett már mindenről. Az oviban lekésett a habos kakaó-ról, kamaszként a csajokról, így lett belőle Röfi Golding szigetén. De az a legnagyobb baj, hogy születése pillanatában lekésett az észről is, meg a becsületről is. Így nem maradt más neki, mint szomorúan és kétségbeejtően ostoba dolgokat írni bele a világba, és ettől kéjeseket érezni. Jobb híján…

Richard koma most a saját internetes felületén írt egyet, és mindjárt Orbán Viktornak. Művének már a címe is jó, amennyiben felkelti az érdeklődést, de tényleg: „Orbán! Nyemcov vére a te kezeden is szárad!”
Na erre már tényleg felkapja a fejét minden halandó, mert sok-sok dolog jutott eszébe Nyemcov meggyilkolása kapcsán, például az, hogy ha rangsorolni kellene a lehetséges elkövetők (megbízók) körét, első helyen az ukrán, másodikon pedig az amerikai titkosszolgálat szerepelne. Ezt követné az ukrán modell féltékeny pasija, aztán mindjárt a 444.hu, azért, hogy az ott életjeleket mutató, a nem keresztségben „magyarip”-nek nevezendő furcsa probléma leírhassa ezt:

„Lehet, hogy a gyilkos azért járt így el, hogy teljesen úgy nézzen ki, mintha az állam ölte volna meg Nyemcovot. Ha viszont valóban az orosz titkosszolgálat intézkedett (amelynek Putyin maga is tisztje volt), akkor ez egy teljesen tudatos fenyegető üzenet a világnak. Kérdés, hogy lehet-e értelme egy ilyen üzenetnek.”

Mivel pedig egy ilyen üzenetnek nem lehet semmi értelme, ugyanis Nyemcov az égvilágon semmilyen veszélyt nem jelentett Putyinra, ezért Putyin az utolsó, de a legutolsó, aki a Nyemcov-gyilkosság kapcsán eszünkbe jutna.

És a legutolsó után gondolnánk a magyar miniszterelnökre. 

De nem így a mi szegény hülye Richardunk! Neki ugyanis egyből Orbán Viktor jutott eszébe. Gondolatmenete pedig lenyűgöző: „Nem fér kétség ahhoz”, hogy Nyemcovot Putyin ölette meg, mégpedig azért, mert Orbán fogadta az orosz elnököt, „ezzel felbátorítva arra, hogy a gyilkosságot elrendelje, hiszen így már biztos lehetett abban, hogy teljesen mindegy, hány országot száll meg, hány újságírót börtönöz még be, hány politikai ellenfelét teszi el láb alól, Budapesten mindig szívesen fogadják majd”. Esküszöm, hogy ez van leírva azon a bizonyos portálon (Budapest Beacon), és esküszöm, hogy a szerző Richard Field!

Amúgy ez tényleg világos, mint a nap. Putyin általában hetente ötöl ki valami hasonlót, de a végrehajtás előtt mindig felkeresi Orbán Viktort, és a beleegyezését kéri. Ha Orbán bólint, Putyin megkönnyebbülve hazautazik, és közli a végrehajtóival, hogy „oké, emberek, mehet a buli, Orbán rábólintott, és szívesen fog fogadni Budapesten” – és akkor mennek a gonosz bérgyilkosok bérgyilkolni, elfoglalni, bebörtönözni, megenni a bablevesből a csipetkét. Mert ma egy világpolitikai tényező maradt ezen a büdös, Richard Fieldet is önmagán hordozó világon: az Orbán.

Jövő héten várjuk a brazil elnököt, aki az Amazonas őserdeinek kivágására kéri a Főnök biccentését. Utána jön a Boco Haram, hogy elrabolhatnak-e egy újabb leányiskolát. Még a 15-i nemzeti ünnep előtt érkezik Obama, letenni az elnöki utasításra, tárgyalás nélkül likvidálandók listáját Orbán asztalára, és várva a jóváhagyást.

A listán rajta van Richard Field. Megbízható helyről tudom. Onnan, ahonnan ő tudja, hogy biztosan Putyin ölette meg Nyemcovot. Bizony, Obama rátette a halállistára szegény Richard barátunkat, mert van azért a világon akkora hülyebaromállat, akinek pusztán ezért pusztulnia kell.

Szarban vagy, Ricsi. De szerintem Orbán lehúz a listáról. Nekünk is jár némi szórakozás ezekben a nehéz időkben. Te segg.

- See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/18820/A_jo_a_rossz_es#sthash.164LjAfu.4VEUPOHS.dpuf

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr487242597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása