Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

A miniszterelnök a BILD német napilapnak adott interjújában védelmébe vette a médiatörvényt. Orbán Viktor szerint a magyar médiumokban jelenleg is napi rendszerességgel sértik meg az emberi méltóságot.

A BILD német napilapnak adott interjújában Orbán Viktor a sokat kritizált médiatörvénnyel kapcsolatban kijelentette: azért volt szükség egy új jogszabályra, mert a magyar médiumok felett az elmúlt egy évben senki sem gyakorolt tényleges kontrollt. "Napi rendszerességgel sértették, és sértik meg ma is az emberi méltóságot a sajtóorgánumokban. Gyermekeinket senki sem védte az erőszaktól és a pornográfiától, vagy az interneten terjesztett antiszemita uszítástól" - emelte ki a miniszterelnök, aki szerint az új törvény "megoldja ezt a problémát."

Orbán Viktor szerint a médihatóság vezetőjének kilenc évre történő kinevezése illeszkedik a magyar jogrendbe. "Az Alkotmánybírákat és a Legfőbb Ügyészt is kilenc évre választják meg, mivel ezzel biztosítható függetlenségüg a négy évig regnáló kormányoktól" - mondta Orbán Viktor, aki magára nézve azt sem találta sértőnek, hogy a "puszta Putyinjaként" emlegetik. "Remélem az orosz miniszterelnök sem sértődik meg, ha hozzá hasonlítanak" - mondta a magyar kormányfő.

- Ha a BILD azt írná a címlapon, hogy "Váltsátok le Orbánt!", nagyon visszafogottnak tartanám, hiszen a magyar újságokban Führernek, vagy Duce-nak emlegetnek. - jelentette ki a miniszterelnök, aki szerint ez a nyugati demokráciáktól különböző politikai kultúrára vezethető vissza. "Mi nem verekszünk össze a Parlamentben mint az olaszok, de ha valaki más véleményen van, azt azonnal bűnözőnek, vagy csalónak kiáltják ki."

MHO/VG/Bild.de

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr612592941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása