Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Cigány-kiképzőtábor Gyöngyöspatán

2011. április 21., csütörtök | Szerző: Jáger Jóska | Rovat: politika határon innen

A gyöngyöspatai cigánysorral szemben nyílt Véderő-kiképzőtáborral szemben roma-kiképzőtábor nyílt, ahol önéletrajzírásra és munkahelyi fegyelemre képezik ki a romákat.

(Képünkön: A hagyományos roma népviselet egyes elemei különösen megnehezítik a testedző gyakorlatok elvégzését. Oláh Kálmán plusz 25 kilóval a nyakában fekvőtámaszozik.)

Hajdúhadházról és Téglásról is érkeztek abba a roma-kiképzőtáborba, amely a Munka Dandárja címet viseli. A romákat itt arra képezik ki, hogy egy esetleges tavaszi áradáskor hogyan kell saját településükön vagy a szomszédos településeken pusztán lelkesedésből homokzsákot rakni, hogyan kell önéletrajzot írni, hogyan lehet segíteni a gyerekeknek házifeladat-írásban, és olyan eszközök használatába is beavatják őket, mint az ásó, a kapa, a sarló és a motoros kasza.

Nem tudni pontosan, mikor nyílt a kiképzőtábor, de a Véderő tagjai közül többen panaszkodtak, hogy az utcán frissen nyírt és borotvált romák masíroztak végig szerszámokkal a vállukon, és fenyegető erődemonstrációként a szemetet is összeszedték a patakpartról. Ollós Sándor, a kiképzőközpont vezetője elmondta: „Nem célunk az erőszak vagy az ijesztgetés, mi csak elkezdtük komolyan venni magunkat.”

Nem kizárt, hogy ebben a kiképzőközpontban képezték ki azt a három roma merénylőt is, akit azzal vádolnak, hogy amíg Vona Gábor Hajdúhadházon tartott beszédet, addig ők felsöpörték a csikkeket a járdaszegélyről

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr682844208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása