Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

 

2012. febr. 19. 23:40 - írta BlikkHu
Nagy búsmagyar orrlógatás van, hogy így nem lesz leváltás, nem bírnak a demokratikus izék összefogni, így pedig matematikailag esélytelen megverni a Fideszt a saját rendszerében. Hát, elég ciki, de a nép nem akarja momentán leváltani a fiúkat. Ha majd akarja, akkor meg szarni fog a matematikára. Eddig még minden választást a népharag döntött el. Azon meg kár sopánkodni, hogy nincs az a nemes cél, amiért két hétig hajlanóak lennének összeállni a politikusaink: Na, most az az első számú problémánk, h még a rómaiaknál is jobban utáljuk a „Júdea Felszabadításáért Frontot. Hülye, azok mi vagyunk..!
Nekem mindenesetre lenne egy szerény javaslatom a fenti dilemma feloldására: A pálya a Fidesz felé lejt. Csúnyán. Kötni kell egy egyetlen alkalomra szerveződő megállapodást. Az egyéjszakás kaland neve legyen „Második Forduló” és ennél ne is akarjon többet elérni. Jójó, hogy az LMP se fintorogjon, Technikai Koalíciót. Előnye, h aki beszáll, arra nem érvényes a parlamenti küszöb, sem a nyavalyás szórólapok szűk határidős összegyűjtése. Nem kell mást csinálni, mint nemindulni a választáson (persze, biztosíték kell, hogy a többiek sem indulnak), így mindenki, aki nem akarja prolongálni a Fidesz rendszerét, az a "Második Fordulóra" szavazhat, amelynek befutói az alakuló ülésen visszaadják a mandátumot, és új választás kiírását kérik. Utópisztikusnak tűnik, de figyeljétek meg, ha megérzik a kormányváltó hangulatot, fölismeri magában a "Második Fordulóst" mindenki, akár esélyes volt, akár nem. A probléma az lesz, hogy az MF támogatói nem fognak ráférni a szavazólapra...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr84181884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása