Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió főszerkesztője most aztán úgy beolvasott Obamának, hogy azon se lennék meglepődve, ha az amerikai elnök proklamációban jelentené be, hogy azonnali hatállyal leteszik a fegyvert, az összes atomtengeralattjárót átadják a magyar honvédség vezérkarának a balatonöszödi kormányüdülő stégjén, és hétfőtől kötelezően bevezetik magyaros heteket a az Egyesült Államok összes McDonald'sában. Meg még a Burger Kingben is.

 

Gajdics úgy belelohalja magát pár perc a világ fideszes értelmezésébe, hogy a többiek sem tudják megfékezni, hiába próbálkozik Szakonyi Péter hangos Ottó, Ottó! Nem! Ottó! - kiáltásokkal, pedig erre még egy becsibésztetett pitbull megtorpanna. Nem úgy Gajdics, aki a narancs ködben három perc alatt eljut oda, hogy Amerika zsarnoka pont ugyanolyan önkénnyel tilt ki tárgyalás nélkül jóravaló adóellenőröket, mint ahogy lebombáz egyes országokat, ha éppen rosszul ébred, vagy hideg a kávé.

Aztán hirtelen a norvég pénzekre terelődik a szó, és kiderül, hogy Gajdics tényleg pont úgy képzeli el a világot, ahogy Virág elvtárs a Tanúban: békaemberek menekítik ki az Ökotárs mocskos iratait a magyar rendfenntartók elől az imperialista Norvégia nagykövetségére.

És az egészben nem az a legszebb, amit mond, hanem, ahogy. Lendületesen, átszellemülve, ahogy pohárköszöntőnek álcázva a menyasszony csöcseit dicséri falusi esküvőkön a csontrészeg após. És hiába mondják a többiek, hogy Ottó nem kéne, jaj ülj már le és inkább igyál, Ottó azért csak végigmondja.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr756835199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ludas Matyi újság 2014.10.26. 19:46:40

ZOLTÁN!

SZERINTEM AZ OTTÓ NEM HÜLYE...KÁR EZT AZ ÉN MINDENT TUDOK STÍLUST NYOMNI...OLCSÓ!
süti beállítások módosítása