Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Bayer ZsoltBevándorlás

Álláspont. A széplelkek azonnali reagálása a bevándorlók elleni fellépésre idehaza, hogy „de hát a magyarok is bevándorlók például Angliába”

Bayer Zsolt – 2015.01.19. 04:53 

Sőt, „ma már London a harmadik legnagyobb magyar város”, bibibí…

Akkor lássuk! Először is: Magyarország az Európai Unió tagja, igaz? Az Európai Unió egyik alapelve pedig a munkaerő, az áruk és a tőke szabad áramlása, igaz? Vagyis, van egy önkéntes társulás (EU), amely szabadon döntött a fentiek bevezetése mellett. Magyarország EU-csatlakozása előtt többek között ez volt a mézesmadzag, ha jól emlékszem. „Nyithatunk cukrászdát Bécsben!” – megvan még? Gyurcsány pedig azért panaszkodott, hogy a „magyar fiatalok nem elég mobilisak”, és „nem hajlandók külföldre menni szerencsét próbálni”. Megvan ez is? (Egyszersmind ennyit a mai „magyar exodus” miatti siránkozásról. S azt se felejtsük el, hogy például Spanyolországból lényegesen több fiatal távozik külföldre, ami nem csoda, lévén hogy ott minden harmadik fiatal munkanélküli. De az angliai fiatalok is tömegesen vándorolnak ki Ausztráliába és Új-Zélandra például – hogy ne mindig a kelet-közép-európai kivándorlásokat, például a lélegzetelállító román exodust emlegessük.)

De most az az igazi kérdés, hogy miképpen lehet összevetni az EU-n belüli vándorlást az EU-n kívülről érkező bevándorlással?

Sehogy.

Ez csak a szokásos elmebetegségek egyike. S ne feledjük, hogy a schengeni egyezmény, miközben megszüntette a belső határokat, megszigorította az EU külső határainak védelmét. Más kérdés, hogy nem tartjuk be igazán. A kelet-közép-európai országok csatlakozásakor például számos nyugati ország egyszerűen kijelentette, hogy mostantól a munkaerő, az áruk és a tőke szabad áramlása rá nézve mégsem kötelező. Így akadályozta, hogy a keleti munkavállalók megjelenjenek nála. Eközben azt magától értetődőnek és természetesnek vette, hogy saját multi cégei, számos esetben állami vállalatai szabadon behatoljanak a frissen csatlakozott országok piacára, s ott piacot vásároljanak, a munkahelyteremtés szent jelszavát zengve elfogadják a fogadó ország hatalmas adókedvezményeit, támogatásait. Erre is gondoljunk, amikor a Londonba kivándorló magyarokat emlegetjük, és sírunk a britek jóságán. Jusson eszünkbe, hogy azért ez végül is egy zéró összegű játszma. Az angol Tesco nem azért jelent meg nálunk, hogy karitatív tevékenységet folytasson, hanem azért, hogy letarolja a piacunkat, és mert a magyar árufeltöltőnek egynegyed annyit kell fizetnie, mint a hazainak. Ezt követően pedig néhány ügyes trükkel eltüntette a profitját, így megúszta a magyarországi adófizetést, extraprofitját pedig akadály nélkül kivitte. Ez mind-mind része az egyenletnek. Miképpen az is, hogy az angol kormány éppen most döntötte el, ezentúl csak három év után jár a bevándorlóknak bármiféle szociális segély és juttatás, aki pedig három hónapig nem talál magának munkát, az mehet haza isten hírével.

Ennyire rajonganak ők is a bevándorlókért – és ez tökéletesen érthető.

De térjünk vissza az EU-n kívüli bevándorlókra! Akik a széplelkek szerint nagy nyereséget jelentenek Európának, mert hozzák a tőkéjüket, munkaerejüket, és színesítik az európai társadalmakat. Hát persze. De azért érdekelne, ha valaki részletesen elmagyarázná: vajon az Ásotthalom térségében gyakorlatilag mindenféle akadály nélkül hozzánk Szerbia felől beáramlók, akiknek nem hogy tőkéjük, de gyakran még papírjaik sincsenek, miféle nyereséget jelentenek? Akár nekünk, akár a Nyugatnak? Milyen nyereséget, tőkét jelentenek a Párizsban a hamis márkajelzésű táskákat, rosszabb esetben drogot áruló feketék tömegei? A semmit sem csináló, munkanélküli, és kizárólag az egyre mélyebb gyűlöleteiket ápolgató arabok? (Tessék megnézni Kassovitz A gyűlölet című filmjét a sok mellébeszélés helyett!)

Tessék már végre végiggondolni annak következményeit, hogy miközben Európa beteg társadalmai arra is képtelenek, hogy önmagukat reprodukálják, Európa népessége folyamatosan és állandóan növekszik! Vajon hogyan? A bevándorlás által. De mi ennek a folyamatnak a vége? Unokáink már nem lehetnek keresztény európai fehér emberek? Ezt akarjuk? Mert akkor remekül csináljuk, a kurva életbe…

Amúgy mi lenne, ha csinálnánk egy ellenpróbát? Úgy tizenöt-húszmillió európai keresztény fehér ember kerekedjen fel, és lepje meg a Közel-Keletet. Esetleg mehetünk kicsit messzebb is, Afganisztánba, Pakisztánba. Aztán a lányaink feküdjenek ki monokinizni az ottani tengerpartokra, mi áruljunk kotont, fogamzásgátlót és piát Damaszkusz meg Amman utcáin, építsünk hatalmas keresztény katedrálisokat szerteszéjjel a térségben, és ramadán idején az utcán zabáljunk nagy disznócsülköket.Teszteljük a bulit. És ha a helyieknek nem tetszik, hát robbantunk. Meg lelőjük a rendőreiket. Aztán megkérjük a tízéves kislányainkat, hogy ők is erősítsenek a testükre bombát, és robbantsák fel a piacon.

Hogy ez agyrém? Az hát. És éppen ez történik velünk. S mi nézzük, és a bevándorlás nagyszerűségéről pofázunk. Meg is érdemeljük a sorsunkat.

- See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/14853/Bevandorlas#sthash.HfkLPKmW.xGRaKtfK.dpuf

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr367087645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2015.01.19. 15:56:33

Eurónarkózis
(idejében szóltam: 1994-ből Demokratában)

Hat éve tart a bódítás: Európa majd mindent megold nekünk, helyettünk. Csak feléjük kell menetelnünk, be kell lépnünk. Mindenki jó lesz, szép lesz, gazdag lesz. Európa maga a mennyország a mezítlábas pusztaiaknak!
Ez az Európa-narkotikum máris feloldotta a józanész gátlásait. Mintha a szocializmus is ehhez hasonló rózsaszín ködök felé csábított volna bennünket: egészen a pofára esésig! Most mégis, még nagyobb vehemenciával vetik magukat az új délibáb után. A bódító szerek utáni beteges vágyódással, méregszomjúsággal.
Csodálatosan hat az Európa-altató. Minden kételyt és kétkedőt elaltat, érzéstelenít minden fájdalmas következménnyel szemben. Persze minden nap tart az altatás, amely a tudat teljes kikapcsolásával, és a valóság iránti érzéketlenséggel jár. Európa a bódítók (bódultak) szerint olyan buta, hogy nekünk akar jót, a maga kárára. Tenyerén hordoz majd bennünket, munka nélkül, követelmények nélkül, mint mi tesszük ma a kisebbséggel, akkor is, ha mi belé gebedünk.
Félő, hogy a valódi európaiak nem ismerik, és nem veszik be a nekünk adagolt kábítószert!
Falra hányt borsó? Szabó Dezső: A demokrácia problémája (1939?) részlet

„Így pld. A halál vak öngyilkosságú elfogadása az egy kisebb állam részéről, ha egy nála nagyobb, katonailag és gazdaságilag sokkal, erősebb állammal közös vámterületi viszonyba lép. Természetes: hogy eleinte nagy farsangi kimutatások történnek, hogy ez a viszony milyen lakodalmas szőlő, lágy kenyér és sárga lé az elnyelendő állam részére. És azután a becsábítás vállvetettséges és egymásrautaltságos görögtüzei után: a megközösvámterületezett áldozat csakhamar teljesen elveszti önsorsa intézésének lehetőségét, vak eszköz lesz az idegen érdek akaratában a végső elnyeletéséig. Hanem az áldozatul kiszemelt ország politikai kalandorai, közéleti gengszterei. Amint észreveszik, hogy egy idegen hatalom mind erősebb parancsot jelent „Hazájukban”. Bandita étvágyuk szemérmetlen mohóságával mind szemérmetlenebb, korlátlanabb felajánlkozással igyekeznek megszerezni az idegen hatalom támogatását minden zsiványságnál becstelenebb politikai törtetésük mellé. Mint bordélyossá züllött apa leánya testét pénzes uraknak: baromi arcátlansággal ajánlgatják fel a hazai föld egyes pontjait (Mai nyelven: privatizáció) a gazdasági függetlenséget, az állami függetlenség, a nemzeti élet minden biztosítékát. Az apokaliptikus versenyben az remél győzni, aki korlátlanabbul becstelen és sárosabb pofával tud végiggázolni meztelenre vetkeztetett anyja testén. Idegen júdáspénzből elő gaztényezett lapjaikban nem csak az idegen hatalom dicsőítését, hódító ideológiáját táncolják meztelenre vetkeztetett ringyósággal, hanem: denunciálják nemzetük, fajtájuk minden védő mozdulatát, életösztönének minden jelenségét és vad hajrában uszítanak mindenki ellen, akiben a nemzeti védelem lehetőségét sejtik. A gengszter-olimpiásszá züllött modern politikai élet e szörnyű gazemberei, fertelmes anyáktól elvetélt hiéna-arcú ember bestiák dögletes versenyében nincs belső gátlás, nincs külső szentség, ami megállíthatná gerjedt iramukat.
süti beállítások módosítása