Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55) 1980 01 HAHOTA
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Bayer Zsolt: Karcag

Karcagon egy bizonyos Marika ellopta a népek pénzét - Ezen aktushoz szükség volt egy gátlástalan gazemberre (Marika), és a végtelenségig hiszékeny, naiv emberekre (végtelenségig hiszékeny, naiv emberek). A történet itt véget is érhetne, bármekkora egyéni tragédiák is lehetnek emögött (egy élet munkája stb.).
De a történet feltehetőleg ismét itt fog elkezdődni.
Ugyanis az ellenzék és az ő sajtója ismét megkísérli majd Marika és a végtelenségig hiszékeny, naiv emberek közötti konfliktust rátolni a politikára, ezen belül természetesen a Fidesz–KDNP pártszövetségre és a miniszterelnökre.

Már elkezdte.
A szintén karcagi Vadai Ágnes valami olyasmivel indított, hogy Varga Mihály orra elől lopták el az emberek pénzét...
De a 444 ócska kis zugfirkásza is azt fejtegeti tudósításnak álcázott politikai pamfletjében, hogy Fazekas Sándor és Varga Mihály is karcagi, sőt, Marika másik cégének telephelye „éppen az önkormányzat mögött van”....
És persze végül Orbán a korrupt, és ő lop.

S miután megteremtik ezt a virtuális valóságot ezek a gazemberek, mindjárt utána felteszik a kérdést a miniszterelnöknek, nem érzi-e felelősnek magát a Jobbik erősödéséért. 
Ti vagytok ezért a felelősök. Senki más. Csak hogy világos legyen.

Ja, és hogy el ne felejtsük! Ha a karcagi károsultak kártalanítását kezdik majd el követelni, utána már csak egy lépés egy olyan törvényjavaslat beterjesztése, miszerint, ha bárhol bármilyen bűncselekmény történik, annak károsultját az adott település országgyűlési képviselője köteles kártalanítani. Akadályoztatása esetén pedig a miniszterelnök.

Idióták

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr77377924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.