Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor egy tolvaj

Feltöltés időpontja: 2010. november 29. 16:31 | index.hu, fidesz.hu
A szocialista exminiszterelnök hétfőn az Országgyűlésben letolvajozta Orbán Viktort a magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatos kormánydöntés miatt. A Miniszterelnök válaszában szóra sem méltatta Gyurcsány Ferencet, még arra sem, hogy ránézzen. Annyit azért megemlített, hogy van mitől félniük a szocialistáknak, ezt pedig úgy hívják: elszámoltatás.
 
Kormányülés. Orbán Viktor miniszterelnök: akkor fiúk, itt a következő teendőnk, ellopjuk a magánnyugdíjpénztár  2700 milliárd forintját, ezzel az én, és családom, és ti, a  kormányom megélhetését biztosítjuk mígvilágavilágvégéig. Sándor ! a Te feladatod a rablás megszervezése. Javaslom, három fekete lefüggönyözött autóval bonyolítsátok le az akciót. Azokkal a kommandósokkal, akik kevésbé megbízhatóak, a pénz megszerzését és csomagolását kell elvégeztetni. Három, hozzánk hű pártkatonával a rablók és csomagolók likvidálása kivitelezhető. Nagyon kérlek, ne barbár módon oldjátok meg, mint Attila sírjánál, tudod ! nyílzáporral, karddal, meg tőrrel. Valami humánus, amerikai méreginjekció, vagy egy magyaros 220 Voltos, kerítéses kivégzés. A gyengébbeknek elég egy banki kilakoltatási végzés, kis szívinfartussal. De ezt rád bízom, nem akarok a részletekben elveszni. Navracsics Tibor miniszter: de mit mondunk az MSZP-nek? Az Ildikó után ki is lett az elnök, milyen Attila? Tudod, aki az ÁFA - kommandót vezette. A Mesterházy? Igen Őrá gondoltam! Ő még fiatal, de a szüleitől, nagyszüleitől hallhatott az ALFÖLDI  Rákosi Mátyásos kitelepítésekről, azt átvesszük és most ők jönnek. Nem durva ez? Miért ? Volt, amit jól csináltak a maguk módján, el kell ismerni. Nem fognak szólni egy szót sem, ezt biztosra veheted. Tegyük fel, menni fog a dolog, de mi legyen a pénzzel? Matolcsy miniszter úr, kérlek, beszélj ezzel a Simor NEMZETI BANKOSSAL. Ígérd meg neki, még kétszer emelheti a kamatot a kormánnyal szemben, cserében meg részletesen mondja el, hogy mentette ki a pénzét a CIPRUSI OFF-SHORE cégébe. Kitaposott úton semmi probléma nem lehet, látod, mi sem találunk rajta fogást.
 
GYÖNGY KÁLMÁN

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr672532585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása