Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Origo: Orbán zsidóviccel érvelt a végtörlesztéses ötlet mellett

2011. szeptember 14., szerda, 09:05 • Utolsó frissítés: 21 órája
Szerző: hvg.hu


Címkék: Orbán Viktor; zsidóvicc; végtörlesztés; országvédelmi terv;

Egy Kohn–Grün-viccel érzékeltette a hétvégi kötcsei találkozón Orbán Viktor a devizahiteleseket érintő, fix árfolyamú végtörlesztésre vonatkozó döntés lényegét – írja szerdai cikkében az Origo.

Utasbiztosítás 235Ft/naptól!
IT állások - Jobline.hu
 
Hirdetés

A miniszterelnök világossá tette, hogy nem adósnak jó lenni, hanem hitelezőnek – erről számolt be a hétvégi, zárt körben tartott kötcsei találkozót követően az ott elhangzottakról Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője az MTI szerint. Az Origo forrásai szerint ugyanakkor Orbán Viktor a fideszes politikusokból és jobboldali értelmiségiekből álló hallgatósága előtt egy zsidóviccet is elsütött, amely éppenséggel arról szól, hogy ne az adósnak legyenek álmatlan éjszakái, hanem éppen hogy a hitelezőnek.

A portál forrásai szerint az Orbán szájából elhangzott viccben Kohn álmatlanul forgolódik éjjel az ágyban, s amikor felesége megkérdezi, mi ennek az oka, bevallja neki, hogy rengeteg pénzzel tartozik Grünnek, de megadni nem tudja. A viccbeli feleség erre átmegy Grünhöz és elmondja neki, hogy férjének egy fillérje sincs, majd azt mondja Kohnnak: most már alhatsz nyugodtan, mostantól már a Grün nem fog tudni aludni. A lap forrása szerint Orbán Viktor ezzel a viccel érzékeltette, hogy míg eddig az adósok nem tudtak aludni, mostantól gyötörje a bankokat az álmatlanság. Az informátor szerint Orbán nagy tetszést aratott a viccel és az analógiával.

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Az Origo cikkében ismertette azt a kedden már az Index.hu által leírt értesülést is, amely szerint az igazságügyi tárca egy szakvéleményben a devizahiteles szerződések kiváltásáról úgy foglalt állást, hogy az a magyar törvények és az alkotmány keretei közé még csak-csak beszorítható, de nemzetközi jogi fórumokon már nem állna meg az elképzelés, mert több alapvető uniós irányelvet is sért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr293228663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása