Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

59. pipacs
 
2011-01-30 18:47:46
 
SpongyaBob, Melleseleg az én véleményem az, hogy egy filozófushoz méltatlan, hogy az elveit a pénz határozza meg!
Van az a réteg, akit morális kérdések, elvek nem "zaklatnak". Ők nem ilyen szűrók szerint múködnek. Nekik egyetlen "érték"ük van: a pénz és a hatalom. Nem tudom melyik az első, melyik a második, szorosan együtt jár. Ja , és hogy jut hozzá? Trükkel, manipulációval, hazugsággal vagy lopással? Ez mindegy. Van és kész!A cél szentesíti az eszközt. Ismerős?
58. gary_cooper
2011-01-29 23:07:35
 
Nem csodálkoznék azon, hogy a "neves" német filozófusokat nem érdekelné a dokumentum. De meg kell tenni, s ha ök nemet mondanak, akkor kibújik a szög a zsákból. Kiderül, hogy nem is az igazság érdekli öket. Én magam is írtam egy kommentárt ezzel a cikkel kapcsolatban a Süddeutsche Zeitung internetes portáljára. A többi hozzászólás is nagyrészt a "mi" pártunkon van.
57. zsömle
2011-01-29 20:24:56
 
Gyula mutassátok meg a dokumentumokat, csak aztán nehogy mégis behajoljatok Európa liberálisainak!
56. SpongyaBob
2011-01-29 16:13:03
 
kedves baloldali imre32 "Na most őszintén kérdem tőletek, el tudjátok képzelni,hogy ha a ballib jut majd egyszer hatalomra, elkezdik majd a pályázatokon elnyert jobboldali kötődésű filozófusok pénzeinek elszámolását, meghurcolását.Na látjátok.Ez a különbség köztünk." -irtad
A baloldal rögtön amint átvette a hatalmat Kellert nevezte ki erre a célra, mert nagyon szerettek volna találni valamit! Ennyit a különbségról! Az hogy végül nem találtak semmit az nem a baloldal jóindulatát bizonyítja, bár gondolom megpróbálod majd ezt ráhúzni!
Egyébként tiszetletben tartom az elveidet és ( bár nem értem) a baloldaliságodat is és ugyanezt kérem tőled is!
55. SpongyaBob
2011-01-29 15:37:34
 
47 imre32
Kedves Imre én nem szeretnék veled ezen vitatkozni, mert egyértelműen más szemszögből látjuk a dolgokat! Csupán két kérdést szeretnék neked feltenni, amire azonban legalább magadnak őszintén kell felelned
1) adva van teszem azt egy érettségi téma, te pedig valami olyanról írsz ami köszönő viszonyban sincs ezzel, szerinted 5-ös kapsz éerte és külön pénzjutalmat???
2) hellerék akkor is nyerhettek volna egy teljesen más pályázattal, ha teszem nem balliberálisok és nem szídják folyamatosan a jobboldalt???
Nem érted, hogy itt nem a tudás és a pályázat nagyszerűsége lett jutalmazva,( a "ló egy patás állat"cimű pályázattal is nyertek volna) hanem ajobboldalról sajtóban elmondott rosszindulatú kritikák lettek jutalmazva. Melleseleg az én véleményem az, hogy egy filozófushoz méltatlan, hogy az elveit a pénz határozza meg!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr292629693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása