Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr352653018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ludas Matyi újság 2011.02.11. 14:23:29

Lázár lemondott az Audijáról

Audi, Lázár János, frakcióülés, egészségügy, Siófok

megosztom (facebook) megosztom (iwiw) nyomtat elküld

Lázár János
A költségvetésnek milliókat spórol meg Lázár János, aki lemondott Audijáról, és nem tart további igényt semmilyen szolgálati autóra. Erről a hódmezővásárhelyi polgármester és a Fidesz frakcióvezetője a siófoki frakcióülés után beszélt. Lázár nagyara értékeli a sajtó törekvéseit.

80Havonta 600 ezer forintjába került az adófizetőknek Lázár János gépkocsijának bérlése. Lázár a Fidesz frakcióvezetőjeként és hódmezővásárhelyi polgármesterként egy több tízmillió forintba kerülő (egyes hírek szerint 40 milliós) autóval járta városa és Budapest közötti utat.

A gépkocsi költségei havonta további 300 ezer forintba kerültek. Lázár azzal indokolta a gépkocsit, hogy biztonságos és őt a hódmezővásárhelyiek 70 százalékos támogatással választották meg.

Az autójáról kiderült, hogy lézeres sebeségmérő-blokkoló is van rajta. Siófoki sajtótájékoztatóján Lázár bejelentette, nem tart további igényt az autójára, két héten belül leadja.

Megköszönte a sajtónak, hogy transzparenciára törekszik, a költségtérítés, családtagok és munkaeszközök tekintetében. A társadalom számára elfogadhatóvá kellene tenni a politikus munkájának ellentételezését, és hogy normális munkaeszközöket biztosítanak számukra, kérte a sajtót. A Fidesz ugyanazt kapja, amit ő adott a szocialistáknak, tette hozzá, és hozzátette, az autót leadja és a továbbiakban nem tart igényt szolgálati autóra.

A frakció azt javasolja, hogy április 18-án, ne pedig április 25-én, húsvéthétfőn döntsön parlament az új alkotmányról - mondta Lázár, aki szerint az ellenzéken múlik most az alkotmányozás sorsa, nyitottak minden javaslatra, ami tőlük érkezik.

Beszélt arról is, hogy a magzati törvényről vonatkozó jelenlegi szabályozáson nem kívánnak változtatni. A határon túliak szavazati jogát a választójogi törvényben kívánják rendezni. Az oktatás- és egészségügyi stratégia végett a frakció meghallgatta Hoffmann Rózsa és Szócska Mihány államtitkárokat. A végleges döntést a kormány hozza meg, eztkövetően alakítja ki álláspontját a frakció.

Szerző: Babel Kriszta | egyéb írások a szerzőtől
süti beállítások módosítása