Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Balos miniháború a Facebookon

Megjelent:2011.03.23. 15:00
Frissítve:2011.03.23. 15:08

Egymást osztotta a "gyurcsányista" kaszinótojás-dobáló és az MSZP szóvivője a közösségi oldalon.

Parázs vita alakult ki tegnap éjjel a Facebookon Dániel Péter ügyvéd, a Magyar Szociáldemokrata és Liberális Unió (MSZDU) elnöke és Török Zsolt szocialista szóvivő között - adta hírül a Policity.eu.

Történt ugyanis, hogy a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát kaszinótojással megdobáló, Gyurcsány Ferencet karizmatikus baloldali demokratának nevező Dániel felemelte a hangját  a közösségi oldalon az ellen, hogy Török Zsolt a "Kék Szalaggal a demokráciánkért" nevű szervezet egyik tagját, Péli Ágnest állítólag "lenácizta", majd a hozzászólásait is letiltotta.

Dániel szerint Péli szóvá akarta tenni, hogy az MSZP politikája nem hiteles, mert annó nem tett sokat a "kisemberekért", akiket viszont most meg akar védeni. Péli Török Zsolthoz címezve közölte azt is: könnyen beszél és oktat ki másokat a több százezres fizetésével - magyarázta az ügyvéd.

Török erre reagálva azt írta: "Vigyázat! Dániel Péter valakiknek dolgozik, és hazugságokat terjeszt! Vigyázz Vele! Óvatosan, mert Kövér Laciék is láthatják!".

Az MSZDU elnöke többi közt a következővel lőtt vissza: "Éppen ezért lenne nagy szükség már a Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett, árnyalt, sokszínű és igényes politizálásra. Ezért lenne már szükség egy új, erős és hiteles baloldali pártra, ahol persze nem egy Török Zsolt-féle, hazug és arrogáns bunkó lesz majd a szóvivő".

A Policity.eu szerint a kommenthadjárat még ma is tart, és "a baloldalt féltő netaktivisták egy megbolydult méhkasra emlékeztetnek".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr332765336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása