Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Már Budapesten is járőröznek

2011. április 19., kedd | Szerző: SobriJózsef | Rovat: politika határon innen

LMP-s kötődésű szervezetek tartottak "rendteremtő akciót" Budapesten - elmondásuk szerint a járőrözéssel a világbékére, a magas sörárakra és a szeles időre szerették volna felhívni a figyelmet.

A megmozdulás keretein belül a Bölcsészek a Jobb Holnapért Egyesület tagjai egykerekűztek a belvárosban, a batikolt egyenruhába öltözött aktivisták pedig ingyen öleléseket osztogattak. „Lakossági kérésre jöttünk, eredetileg tűzzsonglőrök is voltak, de őket a rendőrök hazaküldték, mert szerintük veszélyes” - számolt be a járőrözés sikeréről Schiffer András.

„Főleg a Szimplakert és a Fecske környékén szerettük volna őrizni a rendet, de egyiknél sem rakták még ki a kinti asztalokat, úgyhogy végül a Gödörnél gyűltünk össze.” - írta le a történteket Szotyi, a neve elhallgatását kérő biciklisfutár, aki társadalmi munkában vállalta a járőrözést. Mint hozzátette, a Gödörnél amúgy is sok probléma szokott lenni, ráadásul ott  a bicikliket is könnyebb volt lelakatolni.

„Minden a legnagyobb rendben van, nem járőrözik senki, mindenki hazament.” - adta tudtunkra üzenetrögzítőjén Pintér Sándor belügyminiszter, hogy ura a helyzetnek.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr922839687

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Súúúhanterz (2011/04/20) 2011.04.20. 10:16:20

Szerkesztőségünk tagjaival – kivéve persze két fideszesünket, Kamondi Vilmost és Csicsó Ferencet - mély aggodalommal figyeltük a kormánypárt erőfeszítéseit, amellyel amúgy sem erős lábakon ugrándozó, bukdácsoló demokratikus jogállamunk kétségbees...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása