Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Válasszon nyuggert! Itt a megoldás az idősgondozására

| Szerző: Angyal_Bandi | Rovat: határon innen politika élet

A heves vitákat kiváltó problémát, miszerint nagyon drága az elbutult, vagy csípőtörött, egyedülálló idősek gondozása, sikerült megoldania a Szociális Államtitkárságnak.

A 2011. július 1-jétől érvényes szabályozás szerint minden család, ahol nem él idős rokon, kap egy magányos öreget. Így nem csak az állam válláról kerül le teher, de a családok szociális érzékenysége, és az elfeledett háromgenerációs együttélés is biztosított lesz mindenhol.
 
Már jövő héttől lehet a Vaterán és az E-bay-en is öregeket választani.
Javaslom a proaktív hozzáállást, hogy aztán ne legyen duli-fuli, mert nem olyan az idős polgártárs, amilyet akartak!” – mondta Jegenye Frigyes, szociális szaktanácsadó.
 
Aki nem elég gyors, annál könnyen landolhat olyan öreg, akit nem szíves fogadnának be. Ilyen lehet egy alkoholista bányász, aki a második liter vodka után mindig nekiesik csákánnyal a beépített szekrénynek, és meg sem áll a családi páncélig.
 
Egy nyugdíjazott pásztortól kevésbé félnek, mert kényelmes, és praktikus társ. Októberben bekeni magát mangalicazsírral, és legközelebb csak májusban kell behozni a lakótelepi erkélyről. Ritkán kell csak bégetni párat a nappaliban, gyapjúpulóveres ölelgetést, cirógatást, esetleg kiskifli-nagykifli összebújást nem igényel.
 
Veszélyes lehet viszont a szenilis néni, aki folyton villamoson érzi magát és tolakszik a vécében, majd az ablakból a szomszéd Opel Corsájának a tetejére üríti az éjjeliedényét. A legnagyobb kockázatnak továbbra is azok vannak kitéve, akik egy frissen nyugdíjazott 40 éves buja balett-táncost, vagy egy 38 éves agresszív, játékgépfüggő készenléti rendőrt kapnak.
 
Az előzetes felmérések szerint az interneten kíméletlen harc várható szellemileg friss, tüchtig, rácsos sütit készítő, kötögető nagymamákért, és a huncutul kacsintó, fafaragó, ősz bajuszú nagypapákért

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr842950547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása