Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Megromlott közízlést találtak az RTL Klub raktáraiban

| Szerző: SobriJózsef | Rovat: média bulvár

Rekordbüntetésre számíthat az ÁNTSZ-től az RTL Klub, miután az egyik óbudai raktárában 12 tonna romlott ízlést és lejárt sztárt találtak.

„Egészen hihetetlen volt, már messziről bűzlött az egész. Aztán amikor bementünk, az egyik hűtőből egyenesen a lecelofánozott Delhusa Gjoni esett ki.” - számolt be a rajtaütésről az ÁNTSZ szakértője, akit azóta kórházban kezelnek. A razzia során a hatóságok lefoglaltak 8 szereplőt az X-Faktorból is, belőlük állítólag az országban is lehet egy-két túlélő példány. Információink szerint a raktárból a komplett őszi műsorfolyamot meg szerették volna oldani a csatornánál, ezért a lefoglalások miatt most új ötleteket kell keresniük.

A vizsgálat egyik legfurább eredeménye egyébként egy Geszti Péter-poénfüzet, ami a rajta szereplő felirat szerint már 1992-ben elveszítette szavatosságát, de büntetésre számíthat a tévécsatorna az öt éve ottfelejtett Anti Fitness Club miatt is.

„Nekünk nincs tévénk otthon, de ez undorító, a jövőben figyelni fogunk arra, hogy biztosan hűtött sztárolókban tartsák a celebeket, majd két hónap után semmisítsék meg őket.” - ígérte az ÁNTSZ kerületi vezetője, aki állítása szerint minőségbiztosítási okokból a Való Világ további évadjaiba is beköltözne.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr393084711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása