Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Szelektíven gyűjtik be az állami kitüntetéseket

| Szerző: Patkó Bandi | Rovat: határon innen

Az arra érdemtelenek a szelektív szigeteken kihelyezett 3 féle új konténerbe dobhatják a kitüntetéseiket, egy negyedik konténerbe pedig magukat is kidobhatják, ha végképp rájönnek, milyen szemét emberek.

Schmitt Pál állami kitüntetések visszavonását kezdeményező levelének hatására az FKFV már megkezdte az intézkedést, hogy mielőbb gondoskodni tudjanak az érdemtelenek kitüntetéseinek begyűjtéséről.

A háromféle új konténerbe szelektíven gyűjtik a Kossuth-díjakat, Magyar Köztársasági Érdemrendeket és a Schmitt Pállal közös fotókat és kézfogásokat. Egy negyedik konténert is felállítanak, amibe magukat a kitüntetteket lehet elhelyezni. Az FKFV kéri a lakosságot, hogy ne borogassák fel a hulladékgyűjtőket, mert a kitüntetettek esetleg megütik magukat.

Bár Orbán Viktor még nem reagált hivatalosan Schmitt Pál levelére, kormányközeli forrásokból úgy tudjuk, hogy a miniszterelnök nemcsak hogy üdvözölte a kitüntetések visszavonásának ötletét, de a visszavonandó kitüntetések körét is bővítené.

Visszavonnák, például, az arra érdemtelenek olimpiai aranyérmét, ha nem tudják igazolni az újonnan felállítandó "Kitüntetés Megérdemlés és Visszavonás Vizsgálati Hivatal" munkatársainak, hogy 2 perc alatt le tudják úszni a 200 méter vegyest, vagy ha nem tudják lekardozni az összes ellenfelüket. Schmitt Pál a felvetésre úgy reagált: "Ez így milyen hülyeség már."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr23240083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása