Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Leprostizták, perel a fideszes képviselő

Wittner Mária megelégelte a gyalázkodást, perre megy.

 


Fotó: MTI

Az egyik közösségi portálon Dániel Péter ügyvéd azt írta, hogy Wittner Mária után az ’56-os halálraítélt „egy primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti megérdemelt jelzője. Nem több, és nem is kevesebb.”

A Magyar Hírlap - a Facebook közösségi oldalon megjelent írás után megkereste Wittner Máriát, aki elmondta, személyiségi jogi pert indít, az ügyvédi kamaránál etikai eljárást kezdeményez az Dániel Péter ellen. „Az odáig rendben van, hogy egy közszereplőnek sok mindent el kell tűrnie, na de 1956 után nagyon sok mindent voltunk kénytelenek elviselni, most már elég ebből” – mondta a Fidesz parlamenti képviselője. Regéczy-Nagy László, a Történelmi Igazságtétel Bizottság elnöke nem zárta ki, hogy az egykori ötvenhatosok közösen lépnek fel az ügyben. Völgyesi Miklós, a Legfelsőbb Bíróság büntetőkollégiumának egykori tanácselnöke szerint az ügyvéd elkövette a nagy nyilvánosság előtti becsületsértést, amit majd véleménynyilvánításnak fog beállítani.

Dániel Péter a lapnak megerősítette véleményét. „Wittner egy köztörvényes prosti, aki köztörvényes cselekedetekben vett részt” – mondta. „A forradalom nagy és szent dolog, hőseit, így Göncz Árpádot vagy Mécs Imrét tisztelem” – fogalmazott az ügyvéd, aki a nemrég párttá alakult Demokratikus Koalíció (DK) tagja. Neve akkor vált ismertté, amikor a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát kaszinótojással kente össze, az Alaptörvény asztalát pedig több ízben ketchuppel öntötte le. Írásáról a DK vezetői nem akartak nyilatkozni. Varju László, a DK igazgatója az MTI Hírcentrumnak annyit mondott, a szervezet nem érzi magát felelősnek az ügyvéd Wittner Máriát érintő kijelentései miatt.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr993333061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pokolka 2011.11.01. 12:18:53

Minden embert megillet a szabad véleménynyilvánítás joga, ez viszont belefér a szabad véleménynyilvánításba.
Ja, ezt nem én találtam ki, hanem Lázár János nyilatkozta Wittner Mária egyik megnyilvánulásáról.

Ludas Matyi újság 2011.11.01. 12:54:46

Horn Gyula hóhér volt" és " a "mi adónkból" finnaszírozzák a kórházi kezelését, "három éve ott vergődik a Honvéd kórházban, mert képtelen meghalni" - ezt mondta tegnap Wittner Mária fideszes képviselő a parlamenti ülésen, miután vita alakult ki Horn Gyula egykori szocialista kormányfő szerepéről közte, és a jobbikos Novák Előd között. Novák Előd azt mondta: a '90-es években Horn Gyuláék komolyabban vették a nemzeti együttműködést, mint most a Fidesz, mert önmaguk kétharmados többségét korlátozva beemelték a négyötödös szabályt az alkotmány előkészítésébe. Wittner Mária ezzel szemben arra hívta fel a figyelmet, hogy ugyanez a többség négy évvel később ki is vette ezt a passzust a szabályok közül.

Az atv.hu tavaly decemberben adott arról hírt, hogy Horn Gyula betegsége olyan jellegű, hogy akár otthon is lehetne ápolni. A Honvédelmi Minisztérium vezetése ezért azt fontolgatta, hogy az egykori kormányfőt hazaengedik a minisztérium kötelékébe tartozó Állami Egészségügyi Központból. Orbán Viktor miniszterelnök közbenjárására végül mégis az intézményben maradásról döntöttek - írta a portál. Az atv.hu értesüléseit sem a Honvédelmi Minisztériumban, sem a Miniszterelnökségen nem erősítették meg, ugyanakkor nem is cáfolták. Horn Gyulát 2007. szeptember 16-án vitték be az Állami Egészségügyi Központba, ahol őrökkel és kamerákkal védett VIP-teremben fekszik, szűk családi körén kívül más látogatókat nem is fogad, állapotáról pedig teljes hírzárlatot rendeltek el a család kérésére.

Wittner Mária lapunk megkeresésére, miszerint egy nagyon beteg emberről van szó, nem érzi-e, úgy, hogy túl durva volt a parlamenti kijelentése, és túlőtt a célon, úgy reagált: nem érzi úgy. "Minden ember már a Földön elnyeri büntetését a bűneiért. És nem én fogom elvenni Horn Gyula életét, hanem a Jóisten".

NYILVÁN:"Minden embert megillet a szabad véleménynyilvánítás joga, ez viszont belefér a szabad véleménynyilvánításba"DÁNIEL PÉTER ÜGYVÉD EZT ÍRTA:"lincselő prosti megérdemelt jelzője" EZ A FELJELENTÉS TÁRGYA: PROSTI VOLT ,VAGY NEM? CSAK EMLÉKEZTETŐÜL MONDOM ,13 évig volt börtönben VITTNER MÁRIA.
süti beállítások módosítása