Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

2012.03.02. 05:34 Fabius

Gaudi: mocskos kis primitív választópolgárok!

Címkék: jobbik gaudi nagy tamás corvinus közélet vita

Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak. Ő képviseli a "miért ne szavazz ránk" vonalat a pártban, remélem a frakció és a szimpatizánsok maradéktalanul elégedettek. Tegnap a Corvinuson az ellenzéki politikusok létező összes hibáját elkövette, a haknit nem tudom csak csillagos ötösre értékelni.

Már a bevonulás is fejedelmi volt, - olyan igazi egybites fórum troll fejedelmi - ahogy a figyelmeztetésre kijelenti: hallom, hogy gyurcsányista tüntetők várnak. Azt hiszed rögtön nyitásnak ez már a padalja szint - aki nincs velünk az gyurcsányista, zsidó, esetleg cigány, még az lehet - de tévedsz, ez csak bemelegítés a szellemi magaslaton. Ne röhögj, neki ez a magaslat. Engem meglep, ha egy országgyűlési képviselő nincs tisztában azzal, hogy nyolcszázezren szeretnek, de kilencmilliókétszázezren meg nem. Ha meg nem csipáznak akkor fújolnak is, pláne egy egyetemen a fiatalok, akik abban a rendszerben szocializálódtak már, ahol ez leginkább a Jobbiknak köszönhetően meghonosodott és normálissá vált. Gaudi agyában az egy bit rögtön elkapar, mint szittya bocskor a turulszaron, és üzembiztosan beindul a lejárt lemez: a szemkilövető főnökötökkel együtt nektek felelnetek kell Magyarország tönkretételéért!!!!!!!

Mondta ezt azoknak, akik 2006-ban nagyon erősen középiskolások voltak. Az régen világos, hogy matekból gyenge, de bioszból is? Ennyire? Hiába, a potenciális szavazókat megszólítani tudni kell, de talán legjobb, ha a képmutatást hagyjuk a francba, és rögtön a picsába is elküldjük őket.
Annyi esze honnan legyen egy jobbikos országgyűlési képviselőnek, hogy a magatartása nem csak a 20 kiabálónak szól, hanem az Index címlapon tudósítást megnézők tízezreinek is. Gondolom a választók többségének álma vágya, hogy egy Gaudi Nagy Tamás mocskos kis primitív bárminek leordítsa őket közvetlenül azelőtt vagy azután, hogy az ajánlószelvényéért meg a szavazatáért ácsingózott volna, hogy a Nagy Közös Kondérból lakhasson jól ő is.

Odabent aztán folytatta a süllyedést. Olyan gyönyörűen kérdezett alá a röhögéstől szétcsúszó Navrának, hogy a Fidesz frakcióban öninterpelláló tananyag lesz Gaudi mutatványa, amiből majd vizsgázni kell a kormánysmúzoknak fellépés előtt. Szerencse, hogy nem állva és pulpitus mellett folyt a "vita", gondolom nem merték megkockáztatni, hogy Gaudi ellenzéki képviselő létére bepucsítson Navrának, mint a gárdaoroszlán. A bányászbéka segge alját akkor érte el, mikor szemlesütve szemérmesen bevallotta: szerinte köztársaság helyett egy királyság sokkal faszább lenne. Végülis, kalapos királyunk már volt, miért ne lehetne mellényes királyunk is?
I. Igazságos Vona Gábor, jó hangzik, nemde?  A fekete sereg már adott, címernek meg az egyrubelest keletről csőrében hozó turul pont megteszi. Csak azt nem tudom Gaudira milyen szerep várna egy Jobbik királyságban? Mert az udvaribolond az Novák Elődnek stipistop, a kincstáros Hegedűs Tamás lenne, a hadvezér Volner, a főkomornyik Szabó Gábor, a szobalány  Dúró Dóra, a markotányos nő meg Morvai naccs'sasszony. Ja, megvan, Gaudi lenne az I. alabárdos, aki kint a kapunál ordíthatna a parasztokkal: heeee, hákijafaszkend, hogy az udvarba gyünne itt be? Takarodjál közmunkára büdös paraszt, mámma nincs félkrajcár osztás!

Csodálatos jövőkép, szinte megkönnyeztem. A röhögéstől. Valami azonban azt súgja, a Jobbik kénytelen lesz megtanulni milyen az, ha az átlag választópolgár gondolkodóba esik: ez így beszél velünk pedig kormányon sincs. Mi lesz, ha ott lesz? Mocskos gyurcsánybérenc lesz mindenki aki szót emel? Viktornak legalább kiabálni lehetett, Gyurcsányt monnyole anyázni is szabad volt, hát én immár kit válasszak? Mert a szebb jövő az kurvára kéne, de ez nem az.

 

 

287 komment

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr504284230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.03.13. 19:27:26

Krenner István - Mi van Istvánnal?
Anno '93-ban volt egy szenzációs karikatúra kiállításotok, amit vidékre is megkaptam tőle! Ezer köszönet, szenzációs volt! Majd neki köszönhetem, hogy összeismertetett Szász Endrével, aki pedig a saját kiállítását is elhozta hozzánk. Nagyon rég hallottam róla, néha látom a karikatúráit és olyankor eszembe jut mindig az "Elefánt"! :)
süti beállítások módosítása