Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Átkozódnak az átkozottak
[Bízom benne, hogy ez az utolsó rúgásuk]

Aki ott volt, hallotta, látta a hétvégén a két választási nagygyűlést, és aki politikai nézetén kívül fikarcnyi emberi jellemmel rendelkezik, az választ kapott arra, hogy mi a két tábor között a különbség. És most nem a résztvevők számára gondolok. Szerény becslések szerint is 10-szer annyian voltak a Hősök terén, mint az Operánál. Persze valamit ez is jelez, hála Istennek. De most a hangulatra, az ott elhangzott beszédekre, kinyilatkoztatásokra, egyszóval a két gyűlés lelkületére gondolok.
A különbség minden jóérzésű ember számára nyilvánvaló.
A hősök terén ünnep, tisztelet, méltóság, emelkedett hangulat, könnyek, hazaszeretet. SZENVEDÉLYÜNK MAGYARORSZÁG! Egyetlen becsületsértő kijelentés, egyetlen bántó szó el nem hangzik!
Míg az Operánál…. Idézet néhány felszólalótól, a nevüket szándékosan nem írom le, egyrészt mert tudják, másrészt nem méltatók arra, hogy megnevezzem őket.
Nos: „Orbán egy átkozott szélhámos, Orbán a történelem szemétdombjára kerül” – mondta a szemétdombra való -, „Orbán egy politikai szélhámos, Orbán horthysta, feudális és bolsevik” – mondta a kommunista.
Ezek ők. A mai magyar baloldali ellenzék vezetői. Az összefogás. Ez a programjuk. Ők, a magukat kizárólagosan demokratáknak vallók. A nagy humanisták. A kommunista demokraták. A legkevésbé sem demokraták. Akik ha hatalmon vannak, ütnek, vernek, lőnek, s ha lehetőségük van, rá gyilkolnak. Ők, a becsületesek, a tiszta-kezűek, a gáncs nélküli lovagok. A simongáborok, a zushlagok.
Igen, április 6-án nem csak pártok között, nem csak programok között, hanem két világ, két lelkület között választunk.
Megítélésem szerint az április 6-i választás egyre inkább emberi jellem kérdése is!
Köszönöm az Úrnak, hogy a legtávolabb áll tőlem, az összefogás gyűlölettel teli, aljas, az emberi humánum, az erkölcs, az igazi emberi jellem legkisebb mértékét is nélkülöző lelki világa.
Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Hajrá Orbán Viktor miniszterelnök úr! Éljen a Haza
Cseke István

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr415886582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása