Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Zsarolónak titulálta a norvég nagykövetet a Miniszterelnökség

 Utolsó frissítés: 

Szerző: 

Címkék: Csepreghy Nándor; Norvég Civil Támogatási Alap (NCTA); norvég pénzek;

Akár zsarolásként is lehet értelmezni azt, hogy a norvég kormány csak akkor folytatná a Magyarországnak járó összes pénz folyósítását, ha továbbra is az Ökotárs Alapítvány oszthatja szét a civileknek szánt támogatásokat - mondta a Magyar Nemzetnek Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára.

Ha rosszindulatúak lennénk, akkor azt mondhatnánk, hogy a norvég nagykövet kvázi zsarolja Magyarországot, a magyar adófizetőket - mondta a Magyar Nemzetnek Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára.

Arra reagált, hogy Tove Skarstein norvég nagykövet az ATV-ben szerda este azt mondta, ha a magyar kormány nem hagyja dolgozni az Ökotárst, akkor Norvégia azt a pénzt sem fogja elutalni, amit egyébként a magyar kormány osztott szét eddig. Ezzel 140 millió eurót veszíthet Magyarország.

Fotó: 

Csepreghy Nándor most a Magyar Nemzetnek azt mondta, nem is tudják értelmezni a norvég feltételeket, és van egy szerződés, amely szerint Magyarországot megilleti 36 milliárd forint.

Habár a norvég kormány az összeg folyósítását korábban felfüggesztette arra hivatkozva, hogy a pénz elosztása kikerült az államigazgatásból, ezt már orvosolták Csepreghy Nándor szerint, a feladat ugyanis visszakerült a Miniszterelnökségre. Ráadásul ez el is különül a civil pénzek ügyétől - tette hozzá.

A Miniszterelnökség helyettes államtitkára szerint a norvég nagykövet mondatai azt sugallják, a magyar kormány hunyjon szemet afelett, hogy a Kehi-vizsgálat több bűncselekmény gyanúja is megfogalmazódott az Ökotárs tevékenységével kapcsolatban, ami miatt már feljelentést is tettek.

A norvég nagykövet szerdán egyébként arról is beszélt, azért utasították vissza Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter ajánlatát, hogy tárgyaljanak az Ökotárst elmarasztaló Kehi-jelentésről, mert nem ismerik el a hivatal nyomozását és a jelentést sem. Nem hiteles, mivel először volt meg a végkövetkeztetés, és ehhez gyártották le a jelentést - mondta Tove Skarstein, aki szerint egy norvég vizsgálat is folyik, ezt november végén zárhatják le.

A magyar kormány határozott álláspontja, hogy az igazságszolgáltatás végezze a feladatát, a munkájába nem lehet beleavatkozni - tette hozzá Csepreghy Nándor. Azt mondta, nem engednek semmiféle zsarolásnak és arra kérik a norvég felet, tartsa be a szerződésben foglaltakat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr56873185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása