Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA


A gyűlölet generátorok.
Gondoltam készítek egy listát az újságíróknak nevezett emberekről akik utálják a hazájukat és képtelenek elfogadni, hogy a vad liberalizmus nem pálya már sehol. 
Aztán olyan nevek indultak el, hogy Tóta W, meg Uj Péter, Mong Attila, Magyari Péter ... stb. 
De rájöttem egyszerűbb ha azokat a portálokat sorolom fel akik minden reggel össze taknyozzák a monitort, meg oda szarnak a reggeli kávém mellé. 
Akkor az örökös lista, "a hogyan gyűlöld hazád" és legyél fanatikus libbancs tagjai. Illetve "a legyünk egymillióan, hogy legalább ezernek lássunk" mozgalom állandó támogatói és szervezői, így néz ki. 
Visszafelé a sorban! 
10. amerikai népszava: Egy megfáradt elmebetegekből álló csoport, akik mindenhol, és mindenkiben ellenséget látnak. 
9. Galamus.hu. Az egykori Klub Rádiósok és agg proletár, és liberális gyűjtőhely ahol az "örök igazságok" kincsét őrzik. És hisznek is benne. 
8.népszava.hu : Semmi különös, azok a megmaradt arcok akik már se, az MSZP -nek, se a DK -nak, sem senkinek nem kellenek, csak épp, hogy itt maradtak mint a rossz lehelet. Egykori besúgók, tartótisztjeik szócsöve, még az ötvenes évek stílusában. 
7. nol.hu A baloldali pártok örökös lapja. Mára kifulladt, megöregedett dogmák és megcsalatkozott, ideológiai útvesztőkben bolyongók lapja. 
6. hvg.hu A "gazdaságtalan" hírportál, akik egykori fényüket vesztve a mindenkori liberális hazugsággyártás magasiskolája felé törekedtek. 
5. origo.hu A sajtónak az ő szabadsága oltárán feláldozott semmi, ami tévelyeg a punci les és a politika balos labirintusában. 
4. index.hu Az igazi és az egyetlen olyan portál ami ha kell a lelkét adja el, de nem tudja eldönteni, hogy ki mellé kell beállni ha gyalázni kell a kormányt, és a hazát. 
3. cink.hu A megveszekedett liberalizmus, a fékezhetetlen fika gyártás, és önmegvalósítás két webfirkászra épülve, akik arra gondoltak, hogy úgy tesznek mintha semlegesek lennének. 
2, hir24.hu ahol minden hír hazug, de szabadon hazudhatják le az eget. 
1, Az igazi első helyezett a "number one"! a 444.hu: Szó kevés lenne arra, hogy az ott lecsapódó csatorna üledék milyen összetételben mérgezi a magyar társadalmat. Az "Amerika Hangja" webes kiadása, a norvégok sánta civiljei, a velejéig romlott ultraliberalizmus, a másság és a drog központja. 
Azok akik viccesnek gondolnak mindent ami a magyart gyalázhatja, a trollok és trollinák gyűjtőportálja. Maga a társadalom legaljának segglyuka ahol semmi sem szent, és mindent szabad(os).
Na ha rossz a napom, akkor ezek azok az oldalak amiket meglátogatva, erőt nyerek és arra gondolok, van miért harcolni itt a virtuális térben, ha szellemi szennyezés ellen kell csatába menni. 
A békétlenség megszűnne ha a egyszer csak valami Isteni csoda folytán, lekapcsolnák náluk a netet. 
De mivel valahol az Isten is kegyes hozzájuk, sajnos a kénköves ménkűre még várniuk kell.
‪#‎TibiDj‬

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr946911001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása