Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Orbánnal való kézfogásáról tweetelt az USA ügyvivője

Szerző: 

Címkék: Orbán Viktor; André Goodfriend; USA kitiltás;

A Twitteren kommentálta André Goodfriend azt, hogy kezet fogott az amerikai-magyar barátságról beszélő Orbán Viktorral egy pénteki rendezvényen a parlamentben.

"Barátságról szóló szavak és egy kézfogás. Talán lesznek konstruktív lépések is" - írta a Twitteren André Goodfriend amerikai ügyvivő arra reagálva, hogy Orbán Viktor egy pénteki rendezvényen az amerikai-magyar barátságról tartott beszédet, sőt, még kezet is fogott a kitiltási botrány miatt gyakran kritizált diplomatával. 

Az Országházban pénteken jubileumi ünnepséget tartottak az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) és a General Electric (GE) magyarországi jelenlétének 25. évfordulója alkalmából. A rendezvényen André Goodfriend is részt vett, valamint Orbán Viktor is.

Orbán a magyar-amerikai kapcsolatokról tartott beszédet, amelyek lényege szerinte az, hogy a két ország között szövetség van a politikában, partnerség a gazdaságban és tisztelet a szellemi-kulturális életben. A kormányfő akkor azt mondta, "lehetnek ugyan viták Magyarország és az Egyesült Államok kormánya között, de valójában két szövetségesről van szó", a magyar és az amerikai nép között pedig barátság van.

Az Index tudósítása szerint amikor Orbán belépett a parlament felsőházi üléstermébe, nem ment oda külön a tőle alig három méterre helyet foglaló Goodfriendhez, de amikor az ügyvivőt is bemutatták, akkor Orbán kicsit megtapsolta. Később, beszéde után, a rendezvény végén Orbán azért kezet fogott Goodfrienddel, bár a legtöbb fotós lemaradt erről - tette hozzá a beszámoló.

A történtekre reagálva Goodfriend az Index tudósításának azt a részét is belinkelte a Twitter-üzenetébe, amelyen közös fotón láthatók Orbánnal és amely arról szólt, hogy a kormányfő az ünnepség kezdetén nem rázott vele kezet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr486911833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása