Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA
2014. december 29. 18:10

A nem túl ismert blogban a magukat a nagyon okosnál egy kicsit még okosabbnak tartó, alapvetően sikertelen, szdszforma online sajtómunkások, politikai elemzők és politikai tanácsadók publikálnak.

„Van egy Véleményvezér nevű szellemi gittegylet. A nem túl ismert blogban a magukat a nagyon okosnál egy kicsit még okosabbnak tartó, alapvetően sikertelen, szdszforma online sajtómunkások, politikai elemzők és politikai tanácsadók publikálnak.

Önsanyargatás, tudom, de rendszeresen olvasom a »műveiket«. A gondolatgazdag írások összesen 2, azaz kettő sztenderdizált agyszüleményt tartalmaznak: 

1. Orbán (a kormány, az emberei, a Fidesz) buta;

2. Orbán (a kormány, az emberei, a Fidesz) a hatalomért bármire képes.

Ennyi. 

Nézzük a tényeket:

1. A »nagyon okosak« »nagyon okos« pártjának a Véleményvezér-ek mindegyike vagy tagja, vagy tanácsadója, vagy elemzője, vagy támogatója, vagy kádere, kinevezettje volt. A »nagyon okos« párt, nem kis részben nekik köszönhetően, annyira okosan csinálta, hogy már nem is létezik - ld. az SZDSZ (sajnos nem elég) rövid történetét.

2. 1990 óta a 7 parlamenti választáson 3-szor a buta Orbán nyert (ebből kétszer kétharmaddal), további 3 alkalommal a »nagyon posztkommunista« párt, egyszer pedig a »nagyon okos« párt szerint »nagyon mucsai« párt. A »nagyon okos« párt össze-vissza kétszer végzett a második helyen. Persze, az ezüst is szépen csillog. 

(Eddig háromszor volt európai parlamenti választás, mindháromszor a buta Orbán nyert. Toronymagasan.)

3. A »nagyon okosak« »nagyon okos« pártja - amelyik papíron »nagyon antikommunista«párt is volt - annyira akarta a hatalmat, hogy 1994-ben kész volt még egyszerű csicskásnak is bemenni az abszolút parlamenti többséggel rendelkező »nagyon posztkommunista« párt kormányába.

»nagyon okosak« »nagyon okos« pártja annyira akarta a hatalmat, hogy nyolc éven keresztül kész volt asszisztálni a »nagyon posztkommunista« párt III/II-es ügynök miniszterelnökös, őszödi beszédes ámokfutásához.

Szóval, aki tudja, csinálja, aki nem, az Véleményvezér blogol róla.

Okosba:-)”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr607020675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása