Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

10924721_874283692593006_1445650393081821722_ngzt_1.jpg


Követem · Ma · szerkesztve ·  · 
 

A DEMOKRÁCIA DISZKRÉT BÁJA 
-Szellemi terrorizmus-

Van egy francia szatirikus lap (Charlie Hebdo), amely hosszú évek óta- felerősödve 2006-tól- az iszlámot, Mohamed prófétát, a kereszténységet, Jézust, és még sok más tradicionális értéket gúnyol és próbál nevetségessé tenni a világ előtt. Teszik mindezt a szólásszabadság és a liberális demokrácia nevében. Ami igazán megdöbbentő, hogy Nicolas Sarkozy és François Hollande, egymást követő francia elnökök sem emeltek szót-sőt támogató nyilatkozatot írtak alá az újsággal kapcsolatban!- az ízléstelen és értékromboló szennylap karikatúrái és írásai ellen. A keresztények „ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel” bibliai ajánlása kevésnek bizonyult az iszlám vallási fanatikusok türelmének-2011-ben figyelmeztetésül már felgyújtották a párizsi szerkesztőséget- napjainkra végképp elfogyott.

Nem értek egyet a vallási alapon való gyilkosságokkal és az iszlám mellett sem török lándzsát, de sajnos várható volt/ várható lesz egy hasonló véres mészárlás…

Vannak az újságírásnak és a politikának is mindenkire érvényes szabályai. Egyetlen jóérzésű média sem uszíthat (egyik oldalon sem), és egyetlen újságíró sem sérthet meg emberségében, vallásában és jogaiban senkit sem. Minden kormánynak kötelessége megvédeni állampolgárait és képviselni mindegyikük érdekeit. Amit a Charlie Hebdo hecc-kampányként csinál, az csak árkokat ás mindenki és minden között; nem épít, hanem rombol. Az meg senkinek sem jó!

-zcsf-
Tetszik ·  · Megosztás
  • Ludas Matyi Újság
    Szólj hozzá...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr987059985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása