Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA
  • 10 órája · Tetszik · 1
  • Nemes Zoltán A konkrét vitához már nem szeretnék hozzászólni (ez már itt rég nem vita, a helye sem itt volna éppen), egy általános kérdésem viszont lenne a föntebb elhangzottakkal kapcsolatban.

    Meg tudnád oldani, Kálmán, hogy ezeket a leplezetlenül gyűlölködő, nyí
    ltan politikai indíttatású kirohanásokat, kurucinfós szintű rémhírgyűjteményeket, és személyeskedő, vad rugdalózásokat - ha már föltétlenül muszáj - inkább saját neved alatt publikáld?

    A Ludas Matyinak valamikor rangja volt. Él még az egykori olvasóknak egy nemzedéke, akik esetleg kedves emlékeket őrizgetnek róla, és akiket kár lenne jobban elkeseríteni. És itt vannak köztünk a lap egykori szerzői, akik számára ugyancsak furcsák lehetnek ezek a sarkos, durva kijelentések, amelyek többségével egy karikaturista sosem lenne képes azonosulni - nem beszélve azokról az egykori kollégáinkról, akiknek már nincs lehetőségük tiltakozni sem. Legalább miattuk meg tudnád oldani, hogy nem a lap neve alatt/mögött harcolsz a szakmánk ellen, és inkább saját nevedet, arcodat adod mindezekhez?
  • Ludas Matyi Újság A csőlátást mindig utáltam, ha a lapot olvasod, a bal és jobb megjelenik a nálam közlésben... Ezt már egyszer megírtam. A LUDAS MATYI ÚJSÁG alatt szerepel a GYÖNGY KÁLMÁN név. A nyílt liberális politizálásotokkal nem foglalkoztam és a publikálásotok minőségével sem... A Ti dolgotok az IGÉT hirdetni és sulykolni.. A LUDAS MATYI KIADÓI JOGA A CÉGEMNÉL van, így azt teszek vele, amit jónak látok...és most úgy gondolom minden politikai szereplő helyet kaphat az újságban ...Ez a demokrácia és a sajtószabadság... Nem erről papolsz minduntalan ? A KURUCINFÓS megjegyzésed ezért nem is értem ...! Tényleg "ugorjunk"...!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr597127889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása