Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

Felmondási hullámmal válaszolnak a Hír Tv-sek Simicska ügynökvádjára

 Utolsó frissítés: 

Szerző: 

Címkék: Simicska Lajos; Hír Tv; Magyar Nemzet; közmédia; MTVA;

Simicska Lajos Mandineren tett vasárnapi nyilatkozata után "döbbent csönd" telepedett a Magyar Nemzet és a Hír Tv szerkesztőségére. Többen azt hitték, tulajdonosuk a február 6-i ámokfutás után megnyugszik és visszakozik, de az Orbán elleni ügynökvád nem erre utal. A Népszabadság értesülése szerint a nemzetesek és a Hír Tv-sek közül sokan a menekülőutat keresik, és többen a március 15-én induló új állami hírtévénél köthetnek ki.

Több újságíró és szerkesztő is felmondását fogalmazza a Simicska Lajos érdekkörébe tartozóMagyar Nemzetnél és Hír Tv-nél – értesült a keddi Népszabadság, de a cikkben neveket nem említettek.

Simicska Lajos Mandineren tett vasárnapi nyilatkozata után "döbbent csönd" telepedett mindkét szerkesztőségre – mondták a lapnak az ott dolgozó munkatársak. Az interjúban Simicska lényegében ügynökvádat fogalmazott meg Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben. A médiatulajdonos egyik alkalmazottja szerint vasárnap vált nyilvánvalóvá, hogy Liszkay Gáborék igazat mondtak, amikor lelkiismereti okokra hivatkozva mondtak fel február 6-án.

A Hír Tv egyik munkatársa szerint a stáb azt várta, hogy a február 6-i ámokfutás után Simicska Lajos egy idő után lecsillapodik és megköveti Orbánt, de a vasárnapi nyilatkozat ennek ellenkezőjére utalt. A Hír Tv-s forrás szerint több munkatársa már elkezdett telefonálgatni, hogy megtudja, van-e hely a március 15-én startoló új, állami hírcsatornánál, a Magyar Rádiónál, valamint a Széles Gábor érdekkörébe tartozó Echo Tv-nél, illetve Magyar Hírlapnál.

Fotó: 

A Népszabadság úgy tudja, hogy a Simicska-médiából távozó vezetők és újságírók heteken belül az újragondolt köztévénél köthetnek ki.

A Magyar Nemzet és a Hír Tv munkatársainak túlnyomó többsége elkötelezett jobboldali és nyílt Fidesz-támogató, ezért számukra nehezen emészthető, hogy tulajdonosuk nyíltan támadja Orbánt, és erről nekik is a vezető hírek között kell beszámolniuk. Egymás közt elimseréssel beszélnek arról, aki önként távozott a médiabirodalomból. Köztük van Liszkay Gábor Magyar Nemzet-főszerkesztő, helyettese, Csermely Péter, Élő Gábor, az mno.hufőszerkesztője, Szikszai Péter, a Hír Tv vezérigazgató-helyettes, Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió főszerkesztője, illetve Szerető Szabolcs, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese, bár ő utóbb visszakozott. Több újságíró is távozott: például a Célpont négyfős stábja, Kovács Andrea, Hír Tv-s műsorvezető, Mentes Katalin, a Hír Tv Híradójának főszerkesztője, Villányi Károly, a Magyar Nemzet lapszerkesztője és Vass István Zoltán, a Lánchíd Rádió műsorvezetője.

Mint arról beszámoltunk, a hírek szerint Simicska ügynökvádja tette be a kaput Pető Zoltánnál, a Music FM hírigazgatójánál is, aki tegnap nyújtotta be lemondását.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr617256431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása