Névjegy

Magyar karikaturisták "Névjegyei"

Balázs-Piri Balázs
Barát József
Békési József Sándor, Joe
Dallos Jenő
Dluhopolszky László
Fenekovács László
Földes Vilmos
Gyöngy Kálmán
Jelenszky László
Krenner István
Lakatos Ferenc
Lehoczki Károly
Léphaft Pál
Marabu
Nemes Zoltán
Pápai Gábor
Rau Tibor
Sajdik Ferenc
Szmodis Imre
Szűcs Édua
Tónió
Varga (Zerge) Zoltán
Weisz Béla
Zsoldos Péter

Ludas Matyi újság

Friss topikok

  • takacsveca93: Ha igazán fantasztikus akciókra és folyamatosan frissülő szórólapokra vágysz, akkor csekkoljatok i... (2017.11.08. 09:55)
  • Ludas Matyi újság: Orblio LACI? BÉLA? (2016.12.09. 23:11) DALLOS JENŐ :/miniatűr könyvek ,sorozat/
  • Gergely Pap: Kedves Laci! A képeid ugyanúgy tetszenek, mint 67-ben a Kossuth nyomdában. További jó egészséget. (2016.11.13. 18:36) Pápai Gábor
  • Feriba: Csak a szöveg tartalmát próbálom előásni! (2016.10.09. 19:38) HALÁSZ GÉZA
  • Feriba: -Azt mondták, szépen mosolyogjak a NAVos ellenőrre! (2016.10.09. 19:34) HALÁSZ GÉZA

BOTRÁNYOSAN VISELKEDETT ROBBIE WILLIAMS HAZÁNKBA TETT LÁTOGATÁSA ALATT

A „sztárallűrök“ szócikket bármelyik magára valamit is adó képes szótár ezután Robbie Williams képével illusztrálhatná.

Robbie Williams, a szuper- giga- megasztár az idei Sziget szuper- giga- megasztár-vendége volt, és ennek megfelelően királylánykodását sem hagyta otthon. Kezdődött azzal, hogy a Twitterén lebukarestezte Budapestet:
 
 
Ez még hagyján, de azóta sem szedte le vagy javította a posztot. Na de haladjunk tovább.
 
Miután ilyen kedvesen köszöntötte a magyar közönséget, még aznap majdnem lemondta a koncertet. Egyből, ahogy megérkezett Ferihegyre, elnézést, a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre. A szuper- giga- megasztár mondjuk eleve nagyon szigorú feltételekhez kötött mindenkit, aki csak csodálatos ábrázatára bátorkodék vetni szeme sugárát. A koncerten kívül ugyanis a leírhatatlan látványt senki földi halandó nem rögzíthette semmilyen erre alkalmas eszközzel.
 
Így aztán a már a landolás után egyből összetűzésbe keveredett az RTL Klub operatőrével, aki mégis lencsevégre szerette volna kapni. „A vasárnap reggeli landolás után ugyanis a testőre kiszúrt egy kamerás férfit a Liszt Ferenc repülőtér kis gépes termináljánál, ahová az énekes magángépével legszűkebb stábja társaságában érkezett meg. A sztárt védeni hivatott embernek nem tetszett, hogy egy szemfüles RTL Klub-os operatőr várta őket a repülőtéren, eltüntetése érde­kében pedig a végsőkig is elment volna” – írja a blikk.hu, bár, hogy honnan szerezték ezt a feltételes mód múlt időben megfogalmazott “információt”, ti., hogy a végsőkig is elment volna, azt ez alapján viszonylag nehéz lenne kitalálni.
 
A Blikk a forgatócsoportot delegáló műsor egyik munkatársától azt is megtudta, hogy az operatőr nemkívánatos jelenléte arra kényszerítette a Robbie-stábot, hogy jó alaposan megfenyegessenek minden érintettet: ha rögzíteni fogják megismételhetetlenül csodálatos ábrázatát – amelyet, kérdem én, a maga végtelensége és egyszerisége miatt hogy is vehetne fel a kamera? - , abban az esetben nem lesz koncert. Valahogy bizonyosan kiengesztelték és eltávolították szegény operatőrt is (reméljük, nyolc napon belül gyógyul), bár nem lettem volna a Sziget szervezőinek helyében a következő pár órában sem. RW ugyanis – akit a Four Seasons szászcsilliárd csillagos szállodában féltve őriztek – helikopterrel szerette volna bájait a Szigetre szállíttatni.
 
Csakhogy ez nem volt lehetséges, hiszen sem a szállodájából nem lehet felszállni helikopterrel, sem a Hajógyári-szigeten nem megoldott a leszállás – írja továbbra is a blikk.hu. Elképzelem a szervezőket, ahogy remegő térddel megpróbálták közölni borsószem-hercegkisasszonnyal, hogy álmai nem fognak valóra válni... Akárhogy is, Hiszti Kriszti ezúttal nagyvonalúan lemondott a vágyáról.
 
 
És eljött a várva várt pillanat, amelyre lányok és asszonyok tucatjai öltötték fel legszebb ruhájukat; fiúk, srácok, meglett férfiak egyként vágytak a lelkük legmélyét megérintő csodálatos dalok melegségének teljes átélésére. Szóval a koncert. Mint az az index roppant szellemes (ez nem irónia!) riportjából kiderült: a koncert nem volt más, mint egy óriási hakni per karaokebuli, ami rengeteg pénzbe került. Mind a Sziget fesztiválnak, mind a rajongóknak (akik ugye a Sziget fesztivált finanszírozzák).
 
Hogy Budapest lebukarastezése, a landolás Ferihegyen és a koncert között mi történt, arról nincs információ. Robika valószínűleg mindvégig beolajozott felsőtestét bámulta a Four Seasons összes tükrében. De ahogy ezt elképzelem, mégsem tudok másra gondolni, mint arra: ha esetleg a mellékhelyiséget is meglátogatta, ott minden bizonnyal ugyanolyan szagot hagyott maga után, mint bármelyik, hozzá soha fel nem érő halandó. Csak, úgy tűnik, ő erről az aprócska tényről elfeledkezett.
 
PS: Az igazságosság kedvéért: Robbie Williams-re személyesen leginkább a bukarastezés miatt haragszom. És fel lehetne sorolni itt még egy rakás szuper- giga- megasztárt többezer karakter terjedelemben, akik egy híján huszak.
 
Fotók: mti / Mohai Balázs

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aludasmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr847699316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása